Vrasja ne Lidhje. The Murder on the Links 🔗, Albanian edition

Vrasja ne Lidhje. The Murder on the Links 🔗, Albanian edition

👓 Agatha Christie
Vrasja ne Lidhje. The Murder on the Links 🔗, Albanian edition

Vrasja ne Lidhje. The Murder on the Links 🔗, Albanian edition

✅ Книга 📖 Vrasja në Lidhje. The Murder on the Links 🔗, Albanian edition.Në një fushë golfit francez, një milioner gjendet në shpinë ... Një thirrje urgjente për ndihmë sjell Poirot në Francë. Por ai arrin shumë vonë për të shpëtuar klientin e tij, trupi i të cilit brutalisht thikë tani shtrihet përballë poshtë në një varr të cekët në një fushë golfi. Por pse është i vdekuri i veshur me 👤⬅️ mbulesën e djalit të tij Dhe kush ishte letra dashuri e pasionuar në xhep Para se Poirot të mund ti përgjigjet këtyre pyetjeve, rasti kthehet i përmbysur me 👤⬅️ zbulimin e një kufome të dytë, identike të vrarë ...Также:

Андрей Ильин «До последней капли 💦»
Андрей Ильин «До последней капли 💦»
Arthur Benjamin Reeve «The Ear 👂️ in the Wall 🧱»
Arthur Benjamin Reeve «The Ear 👂️ in the Wall 🧱»
Илья Рясной,С. Яковлев «Бугор»
Илья Рясной,С. Яковлев «Бугор»
Андрей Коновко,Валерий Гусев,Виктор Герасин,Виктор Пронин,Петр Алешкин «Убит в побеге. Криминальные повести»
Андрей Коновко,Валерий Гусев,Виктор Герасин,Виктор Пронин,Петр Алешкин «Убит в побеге. Криминальные повести»
Микки Спиллейн «Микки Спиллейн. Комплект из 8️⃣ книг. Книга 📖 5️⃣. Долгое ожидание»
Микки Спиллейн «Микки Спиллейн. Комплект из 8️⃣ книг. Книга 📖 5️⃣. Долгое ожидание»
Создано с помощью Tgraph.io